9-2-2021: PV-installatie op gedeeld pand Wopereis RVS/Solar

Op het gedeelde pand van Wopereis RVS (onderdeel van Wopereis Food Equipment) en Wopereis Solar in Doetinchem heeft de laatstgenoemde een PV-installatie gerealiseerd. De installatie bestaat uit 576 zonnepanelen van 370 Watt per stuk, goed voor een totale opbrengst van ruim 175.000 kWh per jaar. Ter vergelijking: voldoende om jaarlijks 65 huishoudens te voorzien van stroom! Met de PV-installatie wordt daarnaast 77.491 kg aan CO₂-emissies vermeden per jaar. Laat de zon maar schijnen!

Gebouwd naar de eisen van SCOPE 12
De installatie bestaat verder uit vier omvormers en een intelligente vermogensregeling met eigenverbruiksoptimalisatie. De gehele installatie is gebouwd naar de eisen van SCOPE 12, een inspectieregeling voor zonnepanelen. Dit wordt steeds meer gevraagd door verzekeringsmaatschappijen.

Wil je meer weten over deze PV-installatie of ben je zelf geïnteresseerd in een grootschalige PV-installatie? Neem vrijblijvend contact op met de verkoopadviseur van Wopereis Solar: Robbert-Jan van der Linde. +31 (0)6 – 823 479 42 | r.vanderlinde@wopereis.nl

Bekijk hier een video van de PV-installatie: 

PV installatie vestiging DoetinchemPV installatie DoetinchemHuawei omvormers