1-3-2021: PV-installatie op pand Wopereis Staalbouw

Op het dak van Wopereis Staalbouw heeft Wopereis Solar een tweede PV-installatie gerealiseerd. De nieuwe installatie bestaat uit maar liefst 1.440 zonnepanelen van 370 Watt per stuk; goed voor een totale opbrengst van ruim 452.770 kWh per jaar. Ter vergelijking: voldoende om jaarlijks ruim 180 huishoudens te voorzien van stroom! Met de nieuwe PV-installatie wordt daarnaast 212.802 kg aan CO₂-emissies vermeden per jaar.

Gebouwd naar de eisen van SCOPE 12
De tweede installatie bestaat verder uit zes Huawei-omvormers en een intelligente vermogensregeling met eigenverbruiksoptimalisatie. De gehele installatie is gebouwd naar de eisen van SCOPE 12, een inspectieregeling voor zonnepanelen. Dit wordt steeds meer gevraagd door verzekeringsmaatschappijen.

Wil je meer weten over deze PV-installatie of ben je zelf geïnteresseerd in een grootschalige PV-installatie? Neem vrijblijvend contact op met de verkoopadviseur van Wopereis Solar: Robbert-Jan van der Linde. Hij is te bereiken via +31 (0)6 – 823 479 42  of r.vanderlinde@wopereis.nl.

Bekijk hier een video van de PV-installatie: 

PV installatie 3PV installatie 2PV installatie 1Omvormers